Kies je telefoon

Gegevens invoeren

Telefoon unlocken

ZTE Blade

De ZTE Blade simlock vrij maken is geheel vertrouwd, veilig en simpel. Het simlock vrij maken doe je met een unieke unlockcode. Deze unieke unlockcode voer je in met de instructie die je van ons ontvangt.

Na het simlock vrij maken kun je gebruik maken van alle providers wereldwijd. Zowel prepaid- als abonnement simkaarten kunnen gebruikt worden.

Veelgestelde vragen

 • Welk provider moet ik selecteren tijdens het bestellen?

  Rechts van het beeld vragen wij om twee gegevens. In welk land het toestel is aangeschaft en ook wat de oorspronkelijke provider is. De oorspronkelijke provider is de simkaart die eigenlijk standaard bij het toestel hoort. Met deze gegevens wordt de unieke unlockcode aangevraagd.

 • Behoud ik de fabrieksgarantie als ik mijn toestel unlock?

  Ja, wij hanteren de officiële methode waarbij de fabrieksgarantie blijft behouden. De software wordt niet aangepast. U voert de unlockcode in waarbij de telefoon permanent simlockvrij wordt. Dit zijn dezelfde unlockcodes als bij de provider, maar dan goedkoper en een betere service.

 • Hoe moet ik de unlockcode invoeren?

  De unlockcode voer je in met de eenvoudige invoer instructie die wij hebben samengesteld. Zodra de unlockcode binnen is, ontvang je de invoer instructie automatisch bij je bestelling.

 • Is er technische kennis vereist om dit te doen?

  Er is geen technische kennis vereist. De unlockcode hoeft slechts eenmaal ingevoerd te worden. Onze service maakt het simlock vrij maken van mobiele telefoons erg simpel. Het kan zijn dat je er even niet uitkomt, geen paniek! Onze support team helpt je graag verder.

 • Mijn telefoon is nog geen jaar oud, lukt het simlock vrij maken dan wel?

  Dat is mogelijk. Zelfs als het toestel nog geen dag oud is, is het bij ons mogelijk het toestel simlock vrij maken. Na het simlock vrij maken kun je gebruik maken van alle providers wereldwijd. Dus ook abonnement of prepaid simkaarten.

Wat onze klanten vinden van deze unlock

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Waarom mensen voor UnlockWizard kiezen:

Code binnen 24 uur

Specialisten

Inmiddels zijn er bijna meer dan 3000 gebruikers overgestapt naar een ander provider met onze service.

Gratis SMS notificatie

Unlockcode werkt niet?

Werkt de unlockcode niet naar behoren? Er staat altijd een deskundige klaar die je graag wil helpen.

Garantie

Gratis SMS notificatie

Wanneer je een bestelling plaatst, wordt je gratis per SMS op de hoogte gehouden van de bestelling.

Volledig legitiem

Behoud fabrieksgarantie

Na het simlock vrij maken blijft het toestel de fabrieksgarantie behouden. Dat maakt onze service uniek!

SUPERRRRRR BLIJ!!! Ik ben zeker alle telefoon winkels afgegaan in Eindhoven en niemand kon mijn telefoon simlockvrij maken. Het leek even een onmogelijke klus! Innsaf